Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Τρίτη 30/8/16 πραγματοποιήθηκε συνέλευση αγωνιζόμενων πλευρών του κοινωνικού και εργατικού κινήματος, μετά από πρόσκληση του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης, στην τηλεόραση της ΕΡΤ3.

Στη συνέλευση συμμετείχαν με αποφάσεις συνελεύσεων πέντε επιτροπές αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ και μέλη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης, εργαζόμενοι από το σωματείο μισθωτών εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι που συμμετέχουν στο Μέτωπο Αγώνα και στους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην αυτοδιαχείριση της ΕΡΤ3 αλλά και μέλη της συνέλευσης των πρωτοβάθμιων σωματείων Θεσσαλονίκης καθώς και συνταξιούχοι.

Από τη συνέλευση προέκυψαν οι εξής αποφάσεις:

  • Κάλεσμα για Ανεξάρτητη συγκέντρωση και πορεία στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης, Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στις 5 μμ στην Καμάρα. 
  • Κείμενο-κάλεσμα και αφίσα του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης με κεντρικό σύνθημα "ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ".
  • Κοινή διαδρομή, ανεξάρτητη από την υποταγμένη συνδικαλιστική γραφειοκρατεία και κοινή περιφρούρηση όλης της πορείας της Καμάρας, απέναντι στην κρατική καταστολή και την αστυνομοκρατία.
  • Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν οι μαχόμενες επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής την Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη στις Σκουριές κατα τη διάρκεια της "αυτοψίας" που θα πραγματοποιήσει εκεί το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.
  • Νέα συνέλευση για τον συντονισμό των δράσεων, ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 19.00 στην τηλεόραση της ΕΡΤ3.
  • Συζητήθηκε η ανάγκη για νέα πανελλαδική συνάντηση την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, μετά την διαδήλωση της ΔΕΘ.

Τετάρτη 31/8/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου