ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ; ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ

Χθες, 30/5/2017, στα δικαστήρια Πολυγύρου ξαναζήσαμε, για τρίτη συνεχόμενη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα, το τι σημαίνει ελληνική δικαιοσύνη, αλήθεια, καθώς  και η εισαγγελική αποστροφή “δεν έχω καμία αμφιβολία για την ενοχή του”.


 Κατηγορούμενος ο78χρονος συναγωνιστής  Καραβασιλικός Θεόδωρος για αντίσταση κατά της αρχής.
Μάρτυρας κατηγορίας της υπόθεσης ο ματατζής  ψευτοπαληκαράς που τον συνέλαβε. Δηλαδή ο ένας από τους εφτά άρρωστους, πωρωμένους που εκείνη την ημέρα κλωτσοπατούσαν έναν 74χρονο τότε, πεσμένο μέσα στα χημικά που οι ίδιοι απρόκλητα και σε ευθεία βολή είχαν ρίξει. Παρόλο που το παραπάνω ενεργούμενο ψευδολογούσε ασύστολα και δήλωνε πως δεν ήξερε να εξηγήσει το πώς ο Μπάρμπα Θόδωρος  κατέληξε να νοσηλεύεται για 5 μέρες στο νοσοκομείο Πολυγύρου με πολύ σοβαρά χτυπήματα και τραύματα, για την πρωτοποριακή δικαστική  έδρα του Πολυγύρου (η οποία γνωρίζει τις αποφάσεις πριν από την εκδίκασή της δίκης), η αλήθεια καταδείχθηκε και αποδείχτηκε από το γεγονός ότι ο υπόδικος εγκληματίας φορούσε « κόκκινη μπλούζα», «κούνησε το χέρι του» ενώ τον μαύριζαν στο ξύλο εφτά σκατόψυχοι και φυσικά συμμετείχε σε διαμαρτυρία κατά των μεταλλείων.
 Καθίσταται πλέον σαφές και γνωστό σε όλους ότι όποιοι πηγαίνουν να δικαστούν για την υπόθεση Σκουριές είναι εξ ορισμού εγκληματίες και εκ προοιμίου  ένοχοι.
Απ’ ότι διαφαίνεται, τη συνέχεια αυτής της κατασταλτικής παράνοιας θα τη ζήσουμε και την Παρασκευή 2/6. Δύο ακόμα συναγωνιστές, ένας από τη Μεγάλη Παναγία και ένας από την Κομοτηνή θα κριθούν αυτή τη φορά σε βαθμό κακουργήματος για τα γεγονότα της 21ης Οκτωβρίου 2012. Βρήκαν μια ταυτότητα στο δρόμο, κατάσχεσαν ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο και έστησαν και ένα κακουργιοδικείο.
Παρεμπιπτόντως, το «επαγγελματικό όχημα» κατά την εκδίκαση της υπόθεσής  δύο χρόνια μετά «αθωώθηκε» αλλά ποτέ δεν αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του αφού κατά τη διάρκεια της φύλαξής του, την οποία είχε αναλάβει εκ του νόμου ο ΟΔΔΔΥ ( Οικονομική Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού), το εν λόγω πουλήθηκε!!??
Απέναντι στον αγώνα ενάντια στα μεταλλεία  χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική βρίσκεται και δραστηριοποιείται μια πραγματική εγκληματική οργάνωση.
Όλοι οι ευαίσθητοι και αξιοπρεπείς άνθρωποι καλούνται να αντισταθούν.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
Επιτροπή αγώνα Μεγάλης Παναγίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου