Συμπαράσταση από την Κάλυμνο

Αγαπητοί αγωνιστές στη Χαλκιδική,

Είμαστε ο πολιτιστικός σύλλογος Καλύμνου 'Η Πρόοδος' που ενεργοποιείται σε θέματα κοινωνικής αφύπνισης. Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας γνωστοποιήσουμε τις δράσεις που έχουνε γίνει στο νησί για την υποστήριξη του αγώνα σας.

Οργανώσαμε σαν πολιτιστικός σύλλογος στις 12/3 εκδήλωση-ενημέρωση για τα μεταλλεία όπου έγινε ανοιχτή προβολή του ντοκιμαντέρ του Εξάντα 'Ο Θησαυρός της Κασσάνδρας' και ακολούθησε περαιτέρω ενημέρωση από μέλος του συλλόγου και κουβέντα που είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Εκεί βγάλαμε το ψήφισμα συμπαράστασης που σας στέλνουμε συνημμένο μαζί με την αφίσα της εκδήλωσης. Είμαστε σε επικοινωνία με το Δήμο, τα σωματεία και τους συλλόγους του νησιού προκειμένου να εκδοθούν και από αυτούς ψηφίσματα. Προς το παρόν ψήφισμα συμπαράστασης έχουμε από το σωματείο καθηγητών Κω-Καλύμνου, Β’ ΕΛΜΕ Δωδ/σου και το οποίο σας στέλνουμε επίσης συννημένο.

Επίσης σας ενημερώνω οτι στην Κάλυμνο πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση το Σάββατο 13/4 σαν πρωτοβουλία αλληλεγγύης πολιτών Καλύμνου. Είχαμε πανό, μοιράζαμε ενημερωτικά φυλλάδια, συλλέγαμε υπογραφές προκειμένου να στείλουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης αλλά και να πιέσουμε το Δήμο να λάβει θέση επί του θέματος στο Δημοτικό συμβούλιο. Θα συνεχίσουμε και το Σάββατο 20/4 την ενημέρωση για τη συλλογή υπογραφών και θα απευθυνθούμε ξανά σε σωματεία και συλλόγους του νησιού.

Εάν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε δεδομένης της απόστασης που δεν μας επιτρέπει να συμπαρασταθούμε στον αγώνα με τη φυσική μας παρουσία παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας σε αυτό το email.

Καλή δύναμη στον αγώνα,
Πολιτιστικός Σύλλογος Καλύμνου, 'Η Πρόοδος'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου