Η ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ CRETA SENSE ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ


“Όταν ο λαός επαναστατεί η εκκλησία είναι αυτή που πρώτη πρέπει να σταθεί διπλά στους αγωνιστές”
Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Ανδρέας Καραγιάννης στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο προσφέροντας του δύο  μπουκάλια αγωνιστικής παραδοσιακής κρητικής τσικουδιάς Creta Sense με το σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ. 
Οι μάχες κερδίζονται από ανθρώπους που ξέρουν να αντέχουν και να αγωνίζονται  και αυτό ο κρητικός επιχειρηματίας θέλησε να το κάνει κατανοητό προς πάσα κατεύθυνση φτάνοντας ακόμη και στα πιο ψηλά στρώματα της Εκκλησίας.
O Μητροπολίτης Άνθιμος δεν έκρυψε την έκπληξη του δηλώνοντας πως είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε κάποιος άνθρωπος για να τον ενημερώσει για ποιόν λόγο οι κάτοικοι της Χαλκιδικής αγωνίζονται ενώ επεσήμανε πως θα φροντίσει να ενημερώσει και την Ιερά Μητρόπολις Ιερισσού για το φλέγον αυτό ζήτημα.


Από αυτή την επένδυση ο μόνος που θα βγει νικητής θα είναι η καναδέζικη εταιρία καθώς ακόμη και ο αμύθητος πλούτος του Αγίου όρους θα γίνει βορά στις ορέξεις των μεγάλο-επενδυτών ανέφερε ο Χανιώτης επιχειρηματίας στον μητροπολίτη για να πάρει την διαβεβαίωση του πως θα σταθεί δίπλα στους κατοίκους οι οποίοι δεν  ζητάνε τίποτα παραπάνω από αυτά που τους  ανήκουν αλλά και δεν πρόκειται να χαρίσουν τίποτα και σε κανένα.
Ο μόνος χαμένος αγώνας λοιπόν είναι αυτός που δεν δίνεται και ο Ανδρέας Καραγιάννης επέλεξε να αγωνιστεί με όπλο του την τσικουδιάCreta Sense. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου