´Ενταση στη Μεγάλη Παναγία

Σήμερα 21/6 στις 15:00 κάτοικοι της περιοχής μαζεύτηκαν στο Χοντρό Δέντρο πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία ενάντια στη συνεχιζόμενη και χωρίς διακοπή καταστροφή του τόπου τους. Σύντομα οι αστυνομικές δυνάμεις παρουσιάστηκαν στο σημείο και από την πρώτη στιγμή, διαμέσου του Ταξίαρχου, έκαναν σαφείς τις προθέσεις τους με ιδιαίτερη πυγμή.
   

Ο κ.Ταξίαρχος  αφού ενημέρωσε τον κόσμο ότι έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για παρόμοιες κινητοποιήσεις που έλαβαν χώρο στο Χοντρό Δέντρο στο παρελθόν,τους απείλησε ευθέως ότι εάν δεν διαλυθούν θα πράξουν τα νόμιμα, κάνοντας συλλήψεις και ''εμπλουτίζοντας'' καθ 'υποτροπήν  την υπάρχουσα δικογραφία.

Ταυτόχρονα ασφαλίτες κατέγραφαν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που βρισκόταν στο σημείο και βιντεοσκοπούσαν τα πρόσωπα των παρευρισκομένων. 




Έπειτα οι αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνθηκαν απειλητικά προς το συγκεντρωμένο πλήθος εκτοπίζοντας το και σχηματίζοντας ''μπατσαλυσίδα'' στις δυο πλευρές του δρόμου ώστε να διέλθουν τα οχήματα της Eldorado.

Εντωμεταξύ λίγα μέτρα πιο πάνω  μερικοί θερμόαιμοι μεταλλωρύχοι άρχισαν να εκτοξεύουν υβριστικές απειλές προς το διαμαρτυρόμενο κόσμο,δείχνοντας για άλλη μια φορά ποιος, πάντα με τις πλάτες της ΕΛ.ΑΣ., δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα δημιουργώντας εμφυλιακό κλίμα. Φυσικά, κατά τη διάρκεια των απειλών των μεταλλωρύχων οι χωροφύλακες παρέμειναν θεατές.

Στη συνέχεια,και αφού οι θερμοκέφαλοι αποφάσισαν να επιβιβαστούν στα οχήματα της μαμάς εταιρίας τους,πραγματοποιήθηκε ''παρέλαση'' με όλες τις τιμές μέσα από τη σχηματισμένη ''μπατσαλυσίδα''.



Το χειροκρότημα επιδοκιμασίας των διαμαρτυρόμενων απαντήθηκε με χειρονομίες και βρισιές από τους τίμια εργαζόμενους παραδειγματικούς οικογενειάρχες.Αφού πέρασε ο κατοχικός Καναδικός στρατός,ο τρόπος έλευσης της πολυπόθητης ανάπτυξης έγινε εμφανής. Αστυνομικές δυνάμεις υπό τος εντολές πολυεθνικών εταιριών και ντόπιων πασάδων προστατεύουν με κάθε τίμημα αυτούς που καταστρέφουν  το περιβάλλον και ξεπουλάν τον τόπο τους.

 Ο κόσμος αποχώρησε τακτικά ανανεώνοντας το ραντεβού του με σύνθημα:

 Γύρω μας δικτατορία,στις ψυχές μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου