Επιστολή συμπαράστασης της επιτροπής αγώνα Κερατέας – Λαυρίου προς τους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΓΗ ΤΟΥΣ
Κερατέα, 13 Μαίου 2013
Εμείς, οι κάτοικοι της Κερατέας, που έχουμε υποστεί παρόμοια παράνομη εισβολή στον τόπο μας και κατοχή από τα ΜΑΤ για 128 μέρες, που μας έχουν εξακοντίσει παρόμοιες χαλκευμένες κατηγορίες κι έχουν κατασυκοφαντήσει τον αγώνα μας, νιώθουμε αλληλέγγυοι προς κάθε πολίτη που υπερασπίζεται τη ζωή και τη γη του. Που υπερασπίζεται το περιβάλλον το δικό του και των παιδιών του. Που υπερασπίζεται τη χώρα του από το ξεπούλημά της σε μεγαλοσυμφέροντα.
Είσαστε κατά τεκμήριο αθώοι των χαλκευμένων κατηγοριών που σας αποδίδουν, ώσπου να λάμψει η αλήθεια και να αποκατασταθεί η νομιμότητα. Θεωρούμε ότι τέτοιοι τρόποι σύλληψης και η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Χαλκιδική, δεν ταιριάζουν σε μια Δημοκρατική χώρα, που γέννησε τη Δημοκρατία και που οφείλει να σεβαστεί τον πολιτισμό της.
Δεν μας επιτρέπεται σ’ αυτή τη χώρα, να καταπατούνται οι αρχές δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τα συμφέροντα καμιάς ολιγαρχίας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβουλεύεται την υγεία και τη ζωή των κατοίκων, τρομοκρατώντας και επιβάλλοντας με την καταστολή τις απόψεις του. Πιστεύουμε σε ένα κράτος δικαίου και είμαστε μαζί σας.
Επιτροπή αγώνα Κερατέας – Λαυρίου
ΠΗΓΗ: forkeratea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου