ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟ 19-12-2022 ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣ ΘΑΝΟ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου του 2022, πραγματοποιείται η εκδικητική  μεταγωγή του πολιτικού κρατουμένου Θάνου Χατζηαγγέλου, από τις Φυλακές του Κορυδαλλού σε αυτές τις Νιγρίτας.

Από την ίδια μέρα, ο Θάνος προχωράει σε απεργία πείνας και δίψας, με αιτήματα την άμεση επιστροφή του στον Κορυδαλλό, αλλά και την γνωστοποίηση του λόγου της μεταγωγής του.

Το ελληνικό κράτος και το Υπουργείο από τις 19-12-2022 επιλέγει συνειδητά να δολοφονεί το πολιτικό κρατούμενο Θάνο Χατζηαγγέλου. Σήμερα, 4 Ιανουαρίου 2023, 17 ημέρες μετά την έναρξη της απεργίας, το κράτος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο για ακόμη μια φορά απέναντι σε οποι@δήποτε είναι αντίθετ@ προς τις δικές του κατευθύνσεις.

Ο Θάνος είναι πάντα αγωνιστής. Και έχει πάρει την απόφασή του να φτάσει μέχρι τέλους και αυτόν τον αγώνα. Τον αγώνα που κρατάει εδώ και 17 ολόκληρες μέρες. Η ζωή του αυτή τη στιγμή κρέμεται από μια κλωστή και το κράτος με το υπουργείο έρχεται να κοροϊδέψει, ακόμη μια φορά, μια ολόκληρη κοινωνία.

Η ΚΕΜ επιδεικτικά καθυστερεί τη συνεδρίασή της με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του συντρόφου να χειροτερεύει διαρκώς. Επιδεικτικά κοροιδεύουν τον ίδιο, την οικογένειά του και ολόκληρο το κίνημα αλληλεγγύης

Η μεταγωγή του συντρόφου Θ. Χατζηαγγέλου είναι παράνομη.

Εμείς σαν μέλη της Επιτροπής Αγώνα Μεγάλης Παναγίας, είμαστε στο πλευρό του απεργού πείνας και δίψας Θ. Χατζηαγγέλου και απαιτούμε την γνωστοποίηση των πραγματικών λόγων της μεταγωγής του και την άμεση επιστροφή του στον Κορυδαλλό. Απαιτούμε την άμεση συνεδρίαση της ΚΕΜ καθώς η ζωή του συντρόφου βρίσκεται σε οριακό σημείο και κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο.


ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛ@ Τ@ ΣΥΝΤΡΟΦ@ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΝ Θ. ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ.

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ/ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ.

 

Φίλ@ και Σύντροφ@ του Θ. Χατζηαγγέλλου

Μέλη της Επιτροπής Αγώνα Μεγάλης Παναγίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου