ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ // ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΠΡΙΛΗ 2022 - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡΙΛΗ

Έφτασε (μάλλον) η στιγμή για εκείνους τους 18 ανθρώπους, που τον Απρίλη του ‘17 στη δασική περιοχή της Τσικάρας (Μ. Παναγία) μαζί με άλλες και άλλους στέκονταν εμπόδιο στο να ολοκληρωθεί το ερευνητικό πρόγραμμα γεωτρήσεων της Eldorado Gold, να δικαστούν. Η τελευταία αναβολή είχε ζητηθεί από την πλευρά της Eldorado στις 15/10/21. Την ίδια μέρα δικάστηκε άλλη μία υπόθεσή μας (3 άτομα), στην οποία αθωωθήκαμε!
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΠΡΙΛΗ

Τη Δευτέρα θα ξαναπάμε στον Πολύγυρο διότι ένας απ’ τους 18 θα ξαναδικαστεί (!), κατηγορούμενος για σωματικές βλάβες απέναντι σε εργαζόμενο της εταιρείας. Η ιδιαιτερότητα της μέρας έχει να κάνει με τη συνεκδίκαση 2 υποθέσεων, όπου στην πρώτη ο συναγωνιστής μας είναι κατήγορος και στη δεύτερη είναι κατηγορούμενος.

Θα έχει σίγουρα το ενδιαφέρον της η συγκεκριμένη δίκη.


Προς το παρόν αυτά είναι τα πάνε-έλα που έχουμε για τον Πολύγυρο, πάνε-έλα που μας κάνουν να βιώνουμε στο πετσί μας αλλά και να κατανοούμε καλύτερα το πώς εφαρμόζεται η καταστολή πάνω στον κόσμο που αντιδρά.Απ’ τη Χαλκιδική μέχρι το Μεξικό και το Καραβάνι για το Νερό και τη Ζωή,
ο αγώνας θα νικήσει.Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου