Προς την επιτροπή αγώνα Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής

Με βαθιά λύπη επειδή  - για διάφορους λόγους – αδυνατούμε να παρευρεθούμε στο αγωνιστικό σας 10ήμερο κατά της παράνοιας και της καταστροφής του τόπου, στέλνουμε τη ΔΙΑΡΚΗ μας συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις και τα δρώμενά σας, καθώς και χαιρετισμούς σε όλους τους αλληλέγγυους, που παρευρίσκονται.

Το νόμιμο, το δίκαιο, το ανθρώπινο χαρακτηρίζουν τον επίμονο και επίπονο αγώνα σας και δίνουν το στίγμα της γνήσιας αγωνιστικής συμπεριφοράς, που ξεσκεπάζει  κακόβουλες τακτικές.


Οι άνθρωποι που αγαπούν και σέβονται τον τόπο και την ιστορία του θα νικήσουν στο τέλος. Το κουβάρι της διαπλοκής των μεγαλοσυμφερόντων  θέλει  το χρόνο του για να καταλυθεί.  Οι εκμεταλλευτές,  με την ωμή βία, το χρήμα και την προπαγάνδα  καλλιεργούν στον κόσμο το φόβο  ότι είναι παντοδύναμοι. Η δική μας δύναμη είναι η πλατειά ενημέρωση των πολιτών  για τους βρώμικους σκοπούς  των μεγαλοεργολάβων, των υποτελών κυβερνητών και των παρατρεχάμενών τους. Όπλα μας είναι η συνεχής ενημέρωση, για  να πάψει ο κόσμος να τους  φοβάται  και να πιστεύει την υποκρισία τους,  με την οποία βαφτίζουν « θέσεις εργασίας» ή  «καλό της χώρας» το φτηνό, πρόσκαιρο, προσωπικό τους συμφέρον.

Η σκέψη και η καρδιά μας είναι μαζί σας.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟΥ

(Αύγουστος 2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου