ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ "ΑΔΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ !

Εν Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής
Δήμος Αριστοτέλη
Τμήμα Πολεοδομίας
(Περιβαλλοντική ανάπλαση τμήματος της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Σκουριών)


Σχετικά:
Σήμερα τέσσερις μέρες μετά την έκδοση της άδειας δόμησης προς την Ελληνικός Χρυσός για την νομιμοποίηση του ήδη κατασκευασμένου εργοστασίου εμπλουτισμού (το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης), ο Δήμος Αριστοτέλη έκανε τελικά την υπέρβαση. Εξέδωσε άδεια προς τους κατοίκους της περιοχής για την ανάπλαση/αποκατάσταση του περιβάλλοντος στην είσοδο του βουνού μετά από τη βάρβαρη εισβολή της Eldorado (αρ. άδειας 666/16).

                                   

Η παρέμβαση θα γινόταν μεσώ ανέγερσης Τείχους καθώς είναι πολύ της μόδας τελευταία.
Κάτοικοι λοιπόν από τη Μεγάλη Παναγία, τα Νέα Μουδανιά, τον Πολύγυρο, την Ουρανούπολη, το Μεταγγίτσι και την Παλαιόχωρα, βρέθηκαν στο σημείο και παρέστησαν στο αυτονόητο.
Στην ανάδυση του Τείχους. Το Τείχος κατά της αρπαγής των αρχαιοτήτων, από τους πολλούς αρχαιολογικούς χώρους που ανακαλύφθηκαν στις Σκουριές και κινδυνεύουν από άμεση καταστροφή.

                                                   

Ναι, αναδύθηκε Τείχος κατά της εξαφάνισης των επαγγελμάτων της πραγματικής οικονομίας από τη μονοκαλλιέργεια της φούσκας Eldorado.


To Τείχος, που πρέπει να εγείρεται σε "εταιρείες" και θεσμούς που στοχεύουν στην εξαφάνιση/διαγραφή του παρελθόντος και του μέλλοντός μας.



Νομίζουμε πως ήρθε η στιγμή να καταλάβουν οι κύριοι των θώκων (καρεκλών) και των "κεντρικών αποφάσεων" πως ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες αγωνιζόμενοι όσες "άδειες" κι αν εκδώσουν, όση στημένη νομιμοφάνεια κι αν πουλήσουν.
Άδειες ξεάδειες, η καταστροφή πρέπει να σταματήσει τώρα.              

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ  ELDORADO KAI ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. 

Υ.Γ.1 Αναφορικά με τις αντικρουόμενες αποφάσεις του Δήμου, επισημαίνουμε ότι πρόκειται για τις γνωστές αντιφάσεις, είπα ξείπα και κωλοτούμπες των εκάστοτε πολιτικών και ανευθυνουπεύθυνων "αρμόδιων" θεσμικών.

Υ.Γ.2 Υποσχόμαστε σε όλους αυτούς που παίζουν παιχνίδια στις πλάτες μας ότι θα εργαστούμε σκληρά ώστε οι δικές τους άδειες να είναι άδειες οριστικές και άνευ αποδοχών.





                                                         Επιτροπή αγώνα Μεγάλης Παναγίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου