ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΗ


  Στη Χαλκιδική εδώ και καιρό γίνεται ένα πείραμα καταστολής του αυθόρμητου γνήσιου λαϊκού κινήματος κατά της επέκτασης των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων το οποίο έχουν προσπαθήσει να φιμώσουν με την αλόγιστη αστυνομική βία, τις αθρόες και τυφλές προσαγωγές, την παράνομη λήψη DNA, την ρίψη δακρυγόνων μέσα σε χωριά και σχολεία, την στοχευμένη παραπληροφόρηση από πολλά ΜΜΕ και ιδιαίτερα από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.
  Είκοσι διωκόμενα αδέρφια μας, δυο εκ των οποίων κρατούνται από τα χαράματα της Τετάρτης 10 Απρίλη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μας έχουν και σας έχουν ανάγκη. Σε ένδειξη συμπαράστασης αντιδρούμε στις κατασκευασμένες κατηγορίες ενάντια στους συναγωνιστές μας που σκοπό έχουν τη χειραγώγηση μας για την αποδοχή του ξεπουλήματος και της καταστροφής της Χαλκιδικής και κατά επέκτασης όλης της χώρας.
  Το Σάββατο 13 Απρίλη 2013 και ώρα 18:00 οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής καλούν σε ταυτόχρονη Πανελλαδική διαμαρτυρία στις πλατείες των πόλεων και των χωριών μας φωνάζοντας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Η Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας σας καλεί στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου στο Χοροστάσι, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στα άδικα διωκόμενα αδέρφια μας και να υψώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας ενάντια στην κρατική καταστολή και αυθαιρεσία.



Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου