ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Δασεργάτης από τη Μεγάλη Παναγία καλείται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας ενάντια σε μεταλλωρύχο ο οποίος εκτός του ότι καταστρέφει το βουνό που του δίνει ζωή και νερό να πιει, νομίζει ότι αυτός κι η φάρα του είναι οι νταήδες του χωριού. Στις 15/7/2013 μετά τα γεγονότα του Παλαιοχωρίου, τα εκ Μ. Παναγίας ενεργούμενα της εταιρείας επιτέθηκαν σε αντιδρώντες μέσα στο χωριό, ένας εκ των οποίων είναι ο δασεργάτης.

http://epitropiagonapanagias.blogspot.gr/2013/07/1572013_17.html

Δύο συναγωνιστές, ένας από τη Μεγάλη Παναγία και ένας από την Κομοτηνή θα κριθούν αυτή τη φορά για τα γεγονότα της 21ης Οκτωβρίου 2012. Βρήκαν μια ταυτότητα στο δρόμο, κατάσχεσαν ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, φόρτωσαν και μια οπλοκατοχή και έστησαν άλλο ένα δικαστήριο, ανεξάρτητα από αυτό των 14 ατόμων που συνελήφθησαν εκείνη τη μέρα.
Παρεμπιπτόντως, το «επαγγελματικό όχημα» κατά την εκδίκαση της υπόθεσης  δύο χρόνια μετά «αθωώθηκε», αλλά ποτέ δεν αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του αφού κατά τη διάρκεια της φύλαξής του, την οποία είχε αναλάβει εκ του νόμου ο ΟΔΔΔΥ ( Οικονομική Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού), το εν λόγω πουλήθηκε!!??.

Δείτε εδώ στο 22:40

Με τον συνηθισμένο πλέον τρόπο έρχονται ακόμα δικαστήρια απ' το 2013...συγκεκριμένα κατεβαίνοντας αυτοκινητοπομπή από διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Πολυγύρου..άνθρωποι της εταιρείας (μεταλλωρύχοι) περίπου 300 άτομα που είχαν μαζευτεί στη διασταύρωση Παλαιοχωρίου με πέτρες και καδρόνια...αφού άφησαν τα περισσότερα αυτοκίνητα να περάσουν...σταμάτησαν τα τελευταία 5-6 και άρχισαν να χτυπάνε τον κόσμο...με την αστυνομία σε ρόλο θεατή!! Μετά από όλα αυτά λοιπόν ήρθε δικαστήριο για τους ανθρώπους του κινήματος και όχι για τους τραμπούκους της εταιρείας!!
http://epitropiagonapanagias.blogspot.gr/2013/07/blog-post_13.html

5 αυτή τη φορά (3 από Ιερισσό 1 από Μ. Παναγία και 1 από Θεσσαλονίκη) θα απολογηθούν αντιμετωπίζοντας κακουργήματα για τα γεγονότα στις 9/9/2012 επάνω στις Σκουριές, όπου τα ΜΑΤ προέβησαν σε πρωτοφανή επίθεση κατά χιλιάδων διαδηλωτών.

http://proevla.blogspot.gr/2012/09/blog-post_12.html

Δίκη για τον εμπρησμό του εργοταξίου στις Σκουριές.

http://epitropiagonapanagias.blogspot.gr/2016/06/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου