Δελτίο Τύπου


 4-11-13           

Οι Επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, καλούν σε κοινή συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 12.00 π.μ. στην αίθουσα της ΕΣΗΕΜ-Θ, (Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης, στην οδό Στρατηγού Καλλάρη 5).

Η Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρηθεί στο πλαίσιο του διεθνούς καλέσματος αλληλεγγύης στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική που έχει οριστεί για το Σάββατο 9 Νοέμβρη. Την ίδια μέρα οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, καλούν σε πορεία στη Θεσσαλονίκη με συγκέντρωση στην πλατεία της Χ.Α.Ν.Θ. στις 11.00 το πρωί (μαζί με το δ.τ. επισυνάπτονται το κείμενο καλέσματος και οι αφίσες της διοργάνωσης).

Στην κοινή συνέντευξη τύπου θα μιλήσουν εκπρόσωποι των Επιτροπών από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, δικηγόροι, ενώ θα παρέμβουν προσωπικότητες από τη Θεσσαλονίκη, (όπως ο Αλέξιος Μπένος, Καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής στο ΑΠΘ). Παράλληλα θα διαβαστούν μηνύματα αλληλεγγύης από διεθνείς προσωπικότητες, (όπως της Naomi Klein δημοσιογράφου, συγγραφέα, ακτιβίστριας, καθώς και του  Peter Bohmer, ακτιβιστή και Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Evergreen State College στην Olympia, WA).Παρακαλούμε προς δημοσίευση -γνωστοποίηση και δημοσιογραφική κάλυψη της συνέντευξης τύπου.

Εκ μέρους των επιτροπών αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης  ενάντια στην εξόρυξη χρυσού που συνδιοργανώνουν την κοινή συνέντευξη τύπου,

η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους διωκόμενους του αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

website: solidaritynogold.espivblogs.net 

twitter: solidarnogold   facebook: solidaritynogold   HYPERLINK "mailto:solidaritynogold@gmail.com"solidaritynogold@gmail.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου