Να δοθεί απάντηση στο απαράδεκτο δημοσίευμα των “Πολιτών Αριστοτέλη” για το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσ/νίκης

by antigoldgreece

Mέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ζητούν από τον Πρόεδρο του Σώματος να δώσει ΑΜΕΣΑ απάντηση  στην ανάρτηση-λίβελλο της “Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη” κατά του Συλλόγου. Εδώ η εν λόγω ανάρτηση – με το γνωστό ύφος και ήθος των “Πολιτών” – και εδώ περισσότερα για την υπόθεση.



Προς τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

ΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ

ΜΑΝΟΛΗ ΛΑΜΤΖΙΔΗ
ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΤΖΙΚΗ
ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΧΤΣΙΔΟΥ

Δικηγόρων , μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
ΘΕΜΑ: TO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΜΠΛΟΓΚ» ΠΟΥ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣΘ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΤΆ ΤΗΣ Υ.Α. ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ Β.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Κύριε Πρόεδρε,

Ο πρώτος από εμάς εντόπισε , εκτύπωσε και παρέδωσε στη γραμματεία του ΔΣΘ έναν «λίβελλο» στρεφόμενο κατά του προσώπου σας ως Προέδρου του ΔΣΘ και όλων των μελών του ΔΣΘ , ο οποίος αναρτήθηκε στο «μπλογκ» «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» με τίτλο «ΠΩΣ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣΘ ΣΤΟ ΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗ Β/Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ».

Είναι γνωστό ότι το Συμβούλιο μας με ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ έλαβε απόφαση υπέρ της προσφυγής με 14-10. Άλλωστε, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ δεν έχει παρθεί υπο καθεστώς «απίστευτης ψυχολογικής πίεσης και βίας». Ο εισηγητής του θέματος, τον οποίο εσείς ορίσατε και ο κάθε σύμβουλος είχαν στη διάθεσή του επί μήνες έναν ογκωδέστατο φάκελο με τις απόψεις των δύο πλευρών για να τις μελετήσουν. Όπως μας είχατε ενημερώσει , είχατε καλέσει επανειλημένα τους ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ της εγκατάστασης μεταλλείων χρυσού στη Β.Α. Χαλκιδική, στους οποίους συγκαταλέγονται και οι συντάκτες αυτού του κειμένου, να εκθέσουν ζωντανά τις απόψεις τους ενώπιον του οργάνου, αλλά το αγνόησαν. Επίσης, στο κείμενο αυτό προβάλλεται το αμίμητο: Ότι οι «οπαδοί» της αναγκαιότητας και χρησιμότητας της προσφυγής ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΜΕ την έλλειψη απαρτίας, όταν όλοι όσοι την είχαμε υπερψηφίσει είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ενώ εσείς οι ίδιος μας είχατε ενημερώσει ότι ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ δεν θα ερχόντουσαν γιατί θα παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα κάτι το οποίο εμείς οι τρείς ΑΓΝΟΟΥΣΑΜΕ πλήρως.

Επειδή στο επίμαχο κείμενο γίνεται αναφορά σε «μεσαιωνικές συνθήκες σκοταδισμού» , όσον αφορά στις συνθήκες λήψης της σχετικής απόφασης , ισχυρισμός, ο οποίος ΣΑΣ ΘΙΓΕΙ ΑΜΕΣΑ και ΠΛΗΤΤΕΙ ευθέως το κύρος σας ως Προέδρου, αλλά και εμάς προσωπικά τον κάθε ένα και την κάθε μία, αλλά και ολόκληρο το όργανο

Επειδή, πρέπει να δοθεί στο κείμενο αυτό μία ΑΠΑΝΤΗΣΗ από εσας τον ίδιο, ο οποίος –κατά τους συντάκτες- ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ότι ως Πρόεδρος ΑΝΕΧΕΣΤΕ να πραγματοποιούνται συνεδριάσεις με «μεσαιωνικές συνθήκες» και υπό συνθήκες «ψυχολογικής βίας»

Επειδή το μεγαλύτερο μέρος των όσων αναγράφονται στο δημοσίευμα είναι αναληθή και προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη όχι μονο τη δική σας, την οποία ασφαλώς γνωρίζετε ΠΩΣ θα προστατεύσετε αλλά και τη δική μας καθώς και το κύρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αλλά και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ανεξάρτητα από βαριές ποινικές και αστικές ευθύνες των συντακτών του,
συντρέχει ΑΝΑΓΚΗ, ΑΜΕΣΑ να δώσετε στη δημοσιότητα μία ΔΗΛΩΣΗ, με την οποία να αποκαταστήσετε την ΑΛΗΘΕΙΑ ότι όλες οι αποφάσεις του ΔΣ του ΔΣΘ και εν προκειμένω αυτή υπέρ της ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ και ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ της προσφυγής λήφθηκαν και λαμβάνονται υπο απόλυτα ομαλές συνθήκες χωρίς καμία ψυχολογική πίεση ή βία ή «μεσαιωνικές» πρακτικές , περιστατικά και συμπεριφορές τα οποία, άλλωστε, θα τα είχατε αντιληφθεί και δεν θα τα ανεχόσαστε. Και τούτο ανεξάρτητα από ένα ζήτημα ουσίας, ότι η συζήτηση για το θέμα αυτό ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ. Κανένα νεότερο στοιχείο δεν έχει εισφερθεί μέχρι σήμερα, ενώ δόθηκε η δυνατότητα «πολλάκις» στους οπαδούς της αποδοχής της εγκατάστασης των Μεταλλείων Χρυσού να εκφράσουν τις απόψεις τους και ζωντανά ενώπιον του ΔΣ , και το παρέλειψαν.

Ρητά και ειδικά και ενώπιόν Σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε ΑΤΟΜΙΚΑ για την αναζήτηση της προστασίας από την ελληνική δικαιοσύνη για όσα αναληθή και υποβολιμαία γραφτηκαν στο κείμενο αυτό και μας προσβάλλουν βαθύτατα.

Με τιμή,
ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ
ΡΩΞΑΝΗ ΚΩΣΤΑΤΖΙΚΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΧΤΣΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου