Λαϊκή συνέλευση



Η Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας καλεί σε λαϊκή συνέλευση τους πολίτες της Μεγάλης Παναγίας σήμερα στις 6.00 μ.μ στο Χωροστάσι για το θέμα των μεταλλείων και όχι μόνο. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Αυτός θέλει να κρυφτεί, μα η χαρά δεν τον αφήνει.......


H γη, το νερό, η ζωή αξίζουν πιο πολύ από το χρυσό σας...


Ανεξάρτητοι επιστήμονες ,υπό την αιγίδα της UNESCO ,ανέλαβαν να εκτιμήσουν τα υπέρ και τα κατά μιας πιθανής μεταλλευτικής δραστηριότητας στο Εθνικό πάρκο του Flathead(Καναδάς).
Στο πόρισμα τους καταλήγουν ότι η μεταλλευτική δραστηριότητα στη περιοχή θα έπρεπε να απαγορευτεί μια για πάντα ,εξαιτίας της πολύ μεγάλης και μόνιμης καταστροφής του οικοσυστήματος και του υδροφόρου ορίζοντα.
Στη περιοχή υπάρχουν κοιτάσματα χρυσού, άνθρακα και πετρελαίου.
Μετά την έκθεση των ανεξάρτητων επιστημόνων της UNESCO, η κυβέρνηση του Καναδά υιοθέτησε πλήρως τα αποτελέσματα της ,απαγορεύοντας οποιαδήποτε μεταλλευτική δραστηριότητα στη περιοχή.

Στης 16 Ιανουαρίου του  2011, 9000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν  για να διαδηλώσουν εναντίων της καταστροφικής μεταλλευτικής δραστηριότητας στο Los Cabos του Μεξικό, σχηματίζοντας ένα ανθρώπινο SOS!



H γη, το νερό, η ζωή αξίζουν πιο πολύ από το χρυσό σας...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...


Οι επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής για τον Εμίρη…



Ο εξαφανισμένος εδώ κι εβδομάδες Πρωθυπουργός εμφανίστηκε ξαφνικά το απόγευμα του Σαββάτου ως διαμεσολαβητής και χειροκροτητής της “μεγάλης επένδυσης” που θα σώσει την Ελλάδα. Ο κύριος Πρωθυπουργός ήθελε να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε η κυβέρνηση του κόμματος του το Δεκέμβριο του 2003, με τον τότε Υφυπουργό Οικονομίας τον κύριο Χρήστο Πάχτα (σημερινό Δήμαρχο Αριστοτέλη).

O εμίρης κι ο μεσίτης


 

Oργίασε η προπαγάνδα στα Ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες δυο ημέρες: “Το Κατάρ επενδύει 1 δις δολάρια στα μεταλλεία της Χαλκιδικής”. “Συμφωνία 1,2 δισ. ευρώ με το Κατάρ έκλεισε η Ελλάδα”. Ο Πρωθυπουργός χαμογελά πλατιά, χειροκροτώντας τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Δημήτρη Κούτρα που μόλις υπέγραψε τη συμφωνία με τον Εμίρη του Κατάρ. Ψήφος εμπιστοσύνης από το Κατάρ στην Ελλάδα! Το Κατάρ θα βάλει 1,2 δις ζεστά πετροδολάρια στη χώρα μας. Σωθήκαμε!

Κρυφή συνάντηση-ξενάγηση στους καταρράκτες της Βαρβάρας.


Επίσκεψη incognito/express του εφεδρικού πρωθυπουργού και ενός Καταρ-αμένου στους πανέμορφους καταρράκτες της βορείου Χαλκιδικής, νωρίς το πρωί σήμερα. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της αγοραπωλησίας των βουνών της βορειοανατολικής Χαλκιδικής. Το ζεύγος των επενδυτών υποδέχτηκε και ξενάγησε, γνωστός φυσιολάτρης τοπικός άρχοντας.

Ο εφεδρικός πρωθυπουργός τόνισε πως η συγκεκριμένη επένδυση –παρά την καταστροφή- θα σώσει ολόκληρη την χώρα, καθώς υποσχέθηκε, πως ούτε ένα γραμμάριο χρυσού δεν θα φύγει στο εξωτερικό, αλλά ουγκιά την ουγκιά θα πλημμυρίσουν τα ταμεία του κράτους με χρυσάφι!

Ο φιλέλληνας κροίσος πρίγκιπας επενδυτής ξεκαθάρισε πως τα κάνει όλα για το καλό της ελλάδας, του αριστοτέλη και για την ψυχή της μάνας του, ενώ δήλωσε πως στέκεται αλληλέγγυος στον μελλοντικό αγώνα των κατοίκων για αποκατάσταση των ανεπανόρθωτων ζημιών που σίγουρα θα προκύψουν από τη μεταλλουργία χρυσού.

Ο ντόπιος πολιτικάντης διευκρίνισε πως ουδεμία σχέση έχει με τις εταιρίες που θα εκμεταλλευτούν το έργο, ενώ προς τους κατοίκους των ορεινών χωριών της περιοχής που θα πληγούν από τις εξορύξεις έταξε απλόχερα, «θα σας φέρω θάλασσα!»

Ποσοστό της «Ελληνικός Χρυσός» αποκτά η Qatar Holdings !

Στην επένδυση κεφαλαίων  πλέον του ενός (1) δις ευρώ στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» προχωρά  το Κατάρ, μετά τη υπογραφή συμφωνίας  εξαγοράς, από το κρατικό επενδυτικό fund Qatar Holdings, μετοχικού μεριδίου 10% της European Goldfields από την εταιρεία Ελλάκτωρ .