Μήνυμα ελπίδας και αγώνα από....ένα παιδί!

Όταν στα mail που λαμβάνουμε το πρωί βρίσκουμε ένα ποίημα αφιερωμένο στο αγώνα που δίνουμε για τον τόπο μας, και κυρίως όταν το ποίημα αυτό είναι γραμμένο από ένα ΠΑΙΔΙ..... δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε και να αγωνιζόμαστε!

Επιστολή και υπογραφές φορέων της Θράκης κατά του χρυσού. Καθολικό «ΟΧΙ» στην εξόρυξη χρυσού στο Πέραμα Έβρου




Την κάθετη και κατηγορηματικά αντίθετη στάση τους απέναντι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο αδειοδότησης επενδύσεων εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού σε Έβρο και Ροδόπη, εκφράζουν με επιστολή, που διαβίβασε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, προς τον υπουργό ΠΕΚΑ Γιώργο Παπακωνσταντίνου, συλλογικοί και αυτοδιοικητικοί φορείς των 2 περιφερειακών ενοτήτων.
Στην ίδια επιστολή συμπεριλαμβάνονται και οι σχετικές μελέτες του Παραρτήματος Θράκης του ΤΕΕ για την εξόρυξη και τη μεταλλουργία χρυσού και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον…» 
Η επιστολή επίσης κοινοποιήθηκε στο γραφείο του Πρωθυπουργού, στον Υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στους Υπουργούς μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής η οποία θα εξετάσει το ζήτημα της αδειοδότησης των επενδύσεων και στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων Αντώνη Σαμαρά, Αλέκα Παπαρήγα, Γιώργο Καρατζαφέρη, Αλέξη Τσίπρα, Ντόρα Μπακογιάννη και Φώτη Κουβέλη.
Ακολουθεί το διαβιβαστικό του Περιφερειάρχη, η επιστολή των φορέων και οι υποφράφοντές την:

Απόφαση χαστούκι για τον κ. Πάχτα




Από:http://ierissos.blogspot.com/

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Μακεδονίας - Θράκης η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου στην Αρναία. Έτσι το θράσος και η αυθαιρεσία πήραν μια πρώτη απάντηση. Ας το σκεφτούν οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι που κάθονται σαν γλάστρες στα Συμβούλια και σιωπούν μπροστά στον "σοφό" αρχηγό τους.
                                Ο επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου La Trobe (Η τρόμπα;)

Τριήμερο άμεσης δημοκρατίας 5-7 Σεπτεμβρίου στο ΑΠΘ